![]() |
Challenger 2 Enhanced Armour - Trumpeter 1:35 - Wersja do druku +- Forum miłośników modelarstwa - PancernyKlin.pl (http://www.pancernyklin.pl) +-- Dział: Pojazdy współczesne (http://www.pancernyklin.pl/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Warsztat (http://www.pancernyklin.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Challenger 2 Enhanced Armour - Trumpeter 1:35 (/showthread.php?tid=1542) |
Challenger 2 Enhanced Armour - Trumpeter 1:35 - Mirek66 - 22-09-2013 Witam ,wiem że już prawie wszystkie miejsca zajęte ale na końcu też coś widać ![]() Chce zbudować model Challengera mniej więcej taki jak na fotce poniżej . Do waloryzacji dokupiłem blaszki Voyagera Slot Armour oraz Edka nr 35 733 przeznaczonego dla wcześniejszego modelu Challengera KFOR . Ponadto parę rzeczy będę musiał dorobić sam , mam nadzieje iż mi się uda . Liczę na pomoc merytoryczna kolegów przy budowie modelu . ![]() ![]() ![]() Źródło fotki .photobucket.com RE: Challenger 2 Enhanced Armour Trumpeter 1/35 - Krzysztof Bartyzel - 22-09-2013 Fajnie usyfiony. RE: Challenger 2 Enhanced Armour Trumpeter 1/35 - Kamil Kowalik - 22-09-2013 Miło Cię Mirku znowu widzieć w aktywności :) przez okres zimowy znowu będziesz raczył nas swoją robotą :) RE: Challenger 2 Enhanced Armour / Trumpeter / 1:35 - Tomasz Dudek - 12-10-2013 Powodzenia ,zwłaszcza że model jest koszmarny RE: Challenger 2 Enhanced Armour / Trumpeter / 1:35 - Sebastian Janiszewski - 15-10-2013 Również chętnie będę zaglądał. W twoich warsztatach zawsze można podpatrzeć coś ciekawego. RE: Challenger 2 Enhanced Armour / Trumpeter / 1:35 - Mirek66 - 17-10-2013 Tomku model według mnie jest cacy na swoja pudełkowa wersje , a przy odrobinie własnego wkładu można zbudować ładna replikę . Dzięki Sebek na razie mam złożone podwozie i czekam na blaszki aby trochę wzbogacić detal . RE: Challenger 2 Enhanced Armour / Trumpeter / 1:35 - Mirek66 - 30-11-2013 Witam .powoli zacząłem dłubanie , na razie wycinam zaklejam itp ... Przykleiłem pare blaszek ale resztę będę kleił jak zrobię boczne osłony oraz przednie opancerzenie . Na razie tyle udało mi się zdziałać ; Na początek małe porównanie wielkości pojazdów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Challenger 2 Enhanced Armour / Trumpeter / 1:35 - Mirek66 - 09-12-2013 Witam , minął tydzień to i trochę się podziałało ![]() Miał być pojazd z fotki na początku tematu ale koncepcja uległa zmianie i będzie ten ; ![]() Na przodzie muszę dorobić okablowanie , płyta nad silnikowa gotowa , teraz czas na tylną płytę kadłuba którą potrzeba uzbroić w blaszki . Jak tego dokonam nie omieszkam się pochwalić . Na razie prezentuje się to tak ; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę miłego oglądania i podglądania . RE: Challenger 2 Enhanced Armour / Trumpeter / 1:35 - Kamil Kowalik - 09-12-2013 OOoo nieźle to wygląda!! RE: Challenger 2 Enhanced Armour / Trumpeter / 1:35 - Rafał Sadurek - 09-12-2013 Mniaaam!!! ![]() RE: Challenger 2 Enhanced Armour / Trumpeter / 1:35 - bartek72 - 09-12-2013 O żesz, ładnie sobie tu poczynasz! RE: Challenger 2 Enhanced Armour / Trumpeter / 1:35 - Mirek66 - 09-12-2013 A podziękował koledzy , za drugim albo trzecim razem zawsze wychodzi lepiej ![]() RE: Challenger 2 Enhanced Armour / Trumpeter / 1:35 - Aleksander Janas - 09-12-2013 To co lubię najbardziej, czyli dużo białego materiału na modelu. Bardzo mi się to podoba. Czekam na więcej ![]() RE: Challenger 2 Enhanced Armour / Trumpeter / 1:35 - Rafał Bulanda - 09-12-2013 Pięknie, szczególnie przód. RE: Challenger 2 Enhanced Armour / Trumpeter / 1:35 - Bartek - 09-12-2013 Z czymś takim, to chyba miejsce na podium jest zagwarantowane :) |