Błędy na forum PancernyKlin.pl
Ale w warsztacie i galerii konkursowej dalej mi się rozjeżdża :) Wszędzie indziej w porządku.
Warsztaty:
Leclerc
Grille ausf. H
Odpowiedz
(27-05-2011, 19:55)PiotrEl napisał(a): Ale w warsztacie i galerii konkursowej dalej mi się rozjeżdża :) Wszędzie indziej w porządku.

Już Banan
Odpowiedz
A jak kliknie się "pokaż wszystkie wiadomości" w shoutboxie to wyświetla się komunikat o błędach:

Cytat:Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/modelarstw/domains/pancernyklin.pl/public_html/inc/languages/polish/onlinetoday.lang.php:1) - Line: 757 - File: inc/plugins/myshoutbox.php PHP 5.2.13 (FreeBSD)

sly
Warsztaty:
Leclerc
Grille ausf. H
Odpowiedz
(27-05-2011, 20:14)PiotrEl napisał(a): A jak kliknie się "pokaż wszystkie wiadomości" w shoutboxie to wyświetla się komunikat o błędach:

Cytat:Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/modelarstw/domains/pancernyklin.pl/public_html/inc/languages/polish/onlinetoday.lang.php:1) - Line: 757 - File: inc/plugins/myshoutbox.php PHP 5.2.13 (FreeBSD)

sly
Gotowe Tongue

Odpowiedz
Jeżeli ktoś widział niedziałające ikonki proszę o link lub zdjęcie :)
Odpowiedz
Witam!

Zgłaszam ten sam problem który był już zgłaszany: przeczytane działy po uruchomieniu forum na głównej stronie pokazują się jako nieprzeczytane, chociaż jak się w nie kliknie to poddziały już nie mają znacznika o nowym poście. Co ciekawe występuje to jedynie w niektórych działach: Konkurs, Regulamin, Ogłoszenia...
Si vis pacem, para bellum.
Odpowiedz
(02-06-2011, 11:54)Panzer napisał(a): Witam!

Zgłaszam ten sam problem który był już zgłaszany: przeczytane działy po uruchomieniu forum na głównej stronie pokazują się jako nieprzeczytane, chociaż jak się w nie kliknie to poddziały już nie mają znacznika o nowym poście. Co ciekawe występuje to jedynie w niektórych działach: Konkurs, Regulamin, Ogłoszenia...

Przyjrzę się temu w weekend.
Odpowiedz
Zamieszczam tutaj:

Takie menu widoczne jest w górze wątku:

PancernyKlin.pl - forum miłośników modelarstwa / Pancernyklin.pl / Zaplecze techniczne / Błędy na forum PancernyKlin.pl

Czy da się jeszce zrobić tak, żeby takie menu było widać w każdym wątku analogicznie do tematu także na dole?
Gůrny Ślůnsk
Odpowiedz
(09-06-2011, 16:57)Piotr Augustyniok napisał(a): Zamieszczam tutaj:

Takie menu widoczne jest w górze wątku:

PancernyKlin.pl - forum miłośników modelarstwa / Pancernyklin.pl / Zaplecze techniczne / Błędy na forum PancernyKlin.pl

Czy da się jeszce zrobić tak, żeby takie menu było widać w każdym wątku analogicznie do tematu także na dole?

Zrobione :)
Odpowiedz
Podziękował! Tego mi tutaj brakowało ^^
Gůrny Ślůnsk
Odpowiedz
Galerie nie działają. Gdy chcę wejść:
Cytat:Coppermine critical error:
Unable to connect to database !

MySQL said: Access denied for user 'modelarstw_root'@'localhost' (using password: YES)
Warsztaty:
Leclerc
Grille ausf. H
Odpowiedz
(13-06-2011, 22:27)PiotrEl napisał(a): Galerie nie działają. Gdy chcę wejść:
Cytat:Coppermine critical error:
Unable to connect to database !

MySQL said: Access denied for user 'modelarstw_root'@'localhost' (using password: YES)

Wiem o tym.Zastanawiam się czy będzie jakaś tam aktywność bo jeżeli nie to nie ma sensu tego trzymać można zrobić np. hosting zdjęć :)
Odpowiedz
Na stronie z logowaniem nie ma "ptaszka" zapamiętaj mnie.
Odpowiedz
(24-06-2011, 21:17)Robert P. napisał(a): Na stronie z logowaniem nie ma "ptaszka" zapamiętaj mnie.

Pojawi się tam jak najszybciej bedzie to możliwe :)
Odpowiedz
Może być?
[Obrazek: wrobel_mazurek1.jpg]
Warsztaty:
Leclerc
Grille ausf. H
Odpowiedz