Liczba postów: 411
Liczba wątków: 40
Liczba postów: 1,388
Liczba wątków: 31
Wyszedł ci bardzo ładnie i naturalnie. Rażą jedynie słabo napięte liny z przodu do podnoszenia lemiesza.
Krzysiek
Czołgi - pancerna pięść armii.
Liczba postów: 1,637
Liczba wątków: 38
Dla mnie ładniutki - gratuluję kolejnej udanej pracy.
Pozdrawiam
Liczba postów: 1,604
Liczba wątków: 37
Bardzo zacny!
Natomiast dręczy mnie to, o czym napisał Kamil w warsztacie - nie ma siły, żeby na dole lemiesza ostało się choć trochę farby. A poza tym na samej dolnej krawędzi przydała by się goła, błyszcząca stal.
Ale i tak modelik przepiękny!
Chciałem też napisać, że wydaje mi się, że niektóre elementy pomalowane są inną, świeżą żółcią. Niemniej po przemyśleniu stwierdzam - i bardzo dobrze!
Liczba postów: 503
Liczba wątków: 8
Udany model

Z przyjemnością się ogląda.
Teraz jak już umiesz robić budowlankę to pora jakiegoś pierwszowojennego tanka do portfolio dorzucić
Liczba postów: 411
Liczba wątków: 40
(15-11-2015, 18:44)Krzysztof Bartyzel napisał(a): Wyszedł ci bardzo ładnie i naturalnie. Rażą jedynie słabo napięte liny z przodu do podnoszenia lemiesza.
Co do linek to wyszło, że musiałem je kleić z oddzielnych kawałków bo nie mogłem ich przewlec przez bloczki i dlatego są nie ponapinane.
(16-11-2015, 17:53)bartek72 napisał(a): Bardzo zacny!
Natomiast dręczy mnie to, o czym napisał Kamil w warsztacie - nie ma siły, żeby na dole lemiesza ostało się choć trochę farby. A poza tym na samej dolnej krawędzi przydała by się goła, błyszcząca stal.
Ale i tak modelik przepiękny!
Chciałem też napisać, że wydaje mi się, że niektóre elementy pomalowane są inną, świeżą żółcią. Niemniej po przemyśleniu stwierdzam - i bardzo dobrze!
Co prawda z lemiesza nie jestem do końca zadowolony, a ze zdzieraniem jak już było w warsztacie miałem nie małe problemy.
(17-11-2015, 22:08)JanuszF napisał(a): Udany model
Z przyjemnością się ogląda.
Teraz jak już umiesz robić budowlankę to pora jakiegoś pierwszowojennego tanka do portfolio dorzucić 
Zbyt popularne się ostatnio robią

, ale jakiegoś FT kto wie
Oczywiście cieszy mnie, że ogólnie model się podoba i dzięki za komentarze.