Liczba postów: 1,638
Liczba wątków: 38
To zaczynamy takiego maluszka - raczej zrobię pudło biorąc pod uwagę duże koszty blach nie widzę sensu ich użycia.
Pierwsze kroki - to dość twardy i łamliwy plastyk - o dziwo łatwy w obróbce.
Pozdrawiam
Liczba postów: 1,388
Liczba wątków: 31
22-11-2020, 09:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2020, 09:47 przez Krzysztof Bartyzel.)
Straszny maluch jak dla mnie. To chyba jedyny powód dla którego go jeszcze nie mam. Tu ciekawy filmik, choć to tylko replika.
Krzysiek
Czołgi - pancerna pięść armii.
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 2
Super praca , mistrzowskie wykonanie aż miło oglądać .
Rozumiem , że zestaw do malowania w środku to ten sam co używałeś w poprzednich swoich niemieckich modelach ? Mam pytanie o farby zewnętrzne , jakich numerów używałeś a pytam bo mam stary model polskiego 7 TP i chciałbym te same kolory zastosować co ty bo wyglądają idealnie.
Zastanawiałeś się co jeszcze z tym dalej zrobić , patrząc na podstawkę do tego to wnioskuję że pojazd jest porzucony jak wiele w 1939 r , myślę że idealnie pasowało by tu dodanie np niemieckiego motocykla z koszem i trzech wojaków ze zwiadu oglądających pojazd , chyba by się zmieścili jeszcze na tej podstawce.
Życzę tobie i wszystkim na forum zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
Pozdrawiam serdecznie
Artur
Dzięki - użyłem dedykowanego zestawu Hataka do polskiej pancerki - są tam cztery farbki.
Co do podstawki to dopiero początek - będzie obok panzer 1 które powoli zacznę robić.
Pozdrawiam