Liczba postów: 1,803
Liczba wątków: 48
Zostawiam w takiej formie i ląduje na podstawkę. Model z dużą ilością części jednak jak ktoś chce zrobić porządnie bez blach się nie obejdzie.
Model jaki jest każdy widzi - może trochę przegiąłem ale taki tez był zamysł do diorki.
![[Obrazek: ACtC-3fWySxnNTFb5kIyxramz1DFApxZt4ZJhoD0...authuser=0]](https://lh3.googleusercontent.com/pw/ACtC-3fWySxnNTFb5kIyxramz1DFApxZt4ZJhoD0Cj7o_ammjo_uLcCv_d9AJnbg2neuPfi_7oPQEP6ZEmLaJjX6HN1PD7iELqxSe-ZUe04lRtTovf0yUt-7lEglYGavC3rzAlGu29dNp-6-PnuaMMCu1DaF=w1566-h969-no?authuser=0)
Pozdrawiam
Liczba postów: 417
Liczba wątków: 34
No właśnie NIE WIDZI
Czyżbyś był fanem "darmowych" usług gugiela?
Liczba postów: 162
Liczba wątków: 20
Ja też chciałbym zobaczyć
Liczba postów: 55
Liczba wątków: 2
Liczba postów: 417
Liczba wątków: 34
Widać.
Prezentuje się sympatycznie.
Witam , super praca , aż miło oglądać. Pomysł na dioramę też fajnie trafiony.
Z jakich zestawów użyłeś figurki ?
Czy w przyszłości zrobił byś warsztat o figurkach , jak je robisz i malujesz ?
Pozdrawiam
Artur
Zestaw jest z firmy Stalingrad - chyba nazwa T34 inspection - wywaliłem już opakowanie. Ja raczej to taki figurkowy mocno amator jestem i używam jak najprostszych technik cieniowania. Na you tube znajdziesz mnóstwo poradników " how to paint .. head, body, uniform itp"
Pozdrawiam
Witam hehehehe Jacek , jak ty mówisz , że te twoje figurki to robisz jak amator to powiem ci , że ja chciałbym kiedyś taki poziom uzyskać , bo figurki są super i wraz z doskonale zrobionymi i pomalowanymi modelami robią mega wrażenie. Będę obserwował "myszkę" jak robisz. Czy masz plan co po myszy będzie ? Jeżeli mógł bym zaproponować to może coś otwartego Nashorn/Hummele a z innych może SzturmTiger czy też coś ze Stugów. I prośba , w relacjach jak możesz dodawaj krótkie opisy co czym malowałeś i inne prace z kolorami , takie porady są bardzo cenne .
Pozdrawiam.
Artur
Myszka się robi - wkleję zdjęcia jak będę miał trochę czasu. Następny będzie chyba 7TP . Opisy malowania da się zrobić, będę pamiętał. Z otwartych mam w planach Struer Emil, Sturmtigera już robiłem.
Pozdrawiam